Mieke Krol

Advocaat

Eigenaresse Mieke Krol besloot na haar studie economie door te gaan met rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Met deze diploma’s op zak ging Mieke aan de slag als juridisch medewerker op een advocatenkantoor. Daar leerde zij alle fijne kneepjes van het vak, met name op het gebied van bestuurs- en familierecht. Dit vakgebied was haar op haar lijf geschreven en ontwikkelde een bijzondere aandacht voor het personen- en familierecht. In deze periode besloot zij ook nog een Master strafrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam te volgen.

Mieke’s kennismaking met de advocatuur is haar uiteindelijk zo goed bevallen, dat zij uiteindelijk besloten heeft een eigen onderneming te starten.

  06 41 98 20 83

  info@miekekrol.nl

Annelien Witteveen

Advocaat

Annelien is in maart 2017 als juriste begonnen met werken bij Mieke Krol advocaten. Tijdens deze periode heeft zij zich hier gespecialiseerd in het familie- en jeugdrecht. Inmiddels heeft Annelien haar bachelor Rechtsgeleerdheid in de pocket en ook een master Strafrecht. In december 2017 is Annelien beëdigd als advocaat.

Annelien heeft veel ervaring op het gebied van zaken tegen de Raad voor de Kinderbescherming en gecertificeerde instellingen (de GI, Jeugdzorg). Zij staat ouders bij, met betrekking tot de verzoeken van de Raad en de GI, die zien op het uitspreken of verlengen van een ondertoezichtstelling of een machtiging tot uithuisplaatsing. Daarnaast behandelt Annelien omgangs- en gezagszaken.

Frank Pool

Advocaat

  Frank Pool werkt sinds december 2019 bij Mieke Krol advocaten. Voordat Frank advocaat werd, heeft hij 18 jaar in het bedrijfsleven bij een grote bank en een verzekeringsmaatschappij gewerkt. Tijdens zijn werktijd bij de verzekeringsmaatschappij, groeide zijn ambitie om zijn rechtenstudie weer op te pakken. Een pittige periode van 2,5 jaar werken en gelijktijdig studeren volgde. Het harde werk werd beloond met zijn beëdiging als advocaat in 2018 (Amsterdam). Daar deed hij werkervaring op bij één van de meest gerenommeerde kantoren in Nederland.

  Als geboren en getogen Rotterdammer, besloot hij terug te keren naar ‘zijn’ stad en mensen. Mieke bood hem een baan aan, waar hij zich vandaag de dag bezig houdt met strafrecht en jeugdbeschermingsrecht.

    06 14 78 26 69
     pool@miekekrol.nl

  Nikki Schiettekatte

  Advocaat

  Nikki Schiettekatte kennen wij sinds 2020. Nikki begon als stagiair wij zij kennis heeft gemaakt met het secretariaat, zo de nodige vragen kon stellen en een kijkje in de keuken heeft kunnen nemen van het vak in de praktijk. In datzelfde jaar heeft Nikki haar Rechtsgeleerdheid behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar plakte zij nog een master Strafrecht achteraan, met succes!

  Nikki heeft als juriste gewerkt en is in februari 2022 beëdigd tot advocaat.

    06 14 78 26 79
     nikki@miekekrol.nl

  Dieuwertje de Jong

  Debiteurenbeheer

   Sinds maart 2020 werkt Dieuwertje de Jong bij Mieke Krol advocaten als debiteurenbeheerder. Dit houdt in dat zij zich hoofdzakelijk bezig houdt met de financiële administratie en alles wat daar bij komt kijken. Mocht u vragen hebben over de eigen bijdrage, civiele toevoegingen of openstaande nota’s, dan kunt u bij Dieuwertje terecht. Tijdens kantooruren staat zij u graag te woord om samen met u een passende oplossing te vinden. Dieuwertje is vriendelijk, behulpzaam en altijd bereid om mee te denken: zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Naast het debiteurenbeheer, ondersteunt zij het secretariaat waar nodig.

     010 820 8838
      debiteuren@miekekrol.nl

   Daniël Doolaard

   Administratie

    Sinds begin 2022 is Daniël werkzaam bij Mieke Krol advocaten. Na zijn jarenlange ervaring in de backoffice binnen de bouwsector, was hij toe aan een nieuwe uitdaging.

    Daniël zet zich binnen Mieke Krol Advocaten op een betrouwbare en adequate wijze in, om ons zo te helpen met de administratie. Zo maakt hij tijd vrij voor collega’s met als positief gevolg dat diezelfde collega’s die tijd kunnen benutten voor het allerbelangrijkste: u!

    Door zijn gedrevenheid en positief ingestelde houding gaat hij geen uitdaging uit de weg. De klant staat altijd bovenaan in zijn prioriteitenlijst.

      010 820 8838
       secretariaat@miekekrol.nl

    Britt Zuurendonk

    Juriste

    Sinds september 2022 is Britt Zuurendonk werkzaam bij Mieke Krol advocaten. Britt komt haar studie in de praktijk ervaren. Momenteel studeert zij Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit en hoopt dit jaar haar bachelor af te ronden. In de toekomst wil Britt graag beëdigd worden en aan de slag gaan als advocaat.

      010 820 8838

    Jacobine Meijers

    Stagiaire

    Sinds september 2023 is Jacobine Meijers bij Mieke Krol advocaten werkzaam als stagiaire. Ze studeert rechten aan de Hogeschool Leiden en wilde voor haar derde studiejaar een uitdagende stageplek vinden. In haar eerste studiejaar heeft ze inspirerende collega van ons geïnterviewd en daardoor is ons kantoor op haar netvlies gebleven. Ze is heel nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat in de praktijk en kijkt er naar uit om haar theoretische kennis in de praktijk toe te passen.