Familierecht

Gezag & omgang

Zaken op het gebied van personen- en familierecht zijn veelal emotionele aangelegenheden. Het is vaak niet makkelijk om de stap richting een advocaat te maken. Het kan echter van belang zijn om dit juist wél te doen. Mieke Krol Advocaten kan door het verschaffen van de juiste informatie en het nodige advies een hoop onzekerheid bij u wegnemen.

Familierecht

Ondertoezichtstelling & uithuisplaatsing

Als het gaat om familierecht, kunt u bij ons terecht voor ondertoezichtstelling (OTS) en uithuisplaatsing (UHP). Hiermee kunnen wij u met een heldere analyse en het juiste advies opweg helpen.

Bent u, of uw kind van 12 jaar of ouder het niet eens met aanwijzing van de gezinsvoogd? Neem contact op met Mieke Krol advocaten.

Strafrecht

Moet u bij de politie komen voor verhoor? Bent u gedagvaard en moet u bij de rechter of bij de Officier van Justitie komen? Dan is het in alle gevallen verstandig om contact op te nemen met een advocaat. Een advocaat kan u namelijk wijzen op uw rechten, adviseren bij de keuzes die u moet maken en de gevolgen die deze keuzes op uw zaak kunnen hebben. Daarnaast kan een advocaat u begeleiden en bijstaan als u bij de Rechter of Officier van Justitie moet verschijnen. In dat geval staat u er niet alleen voor.

Bekijk hier de door ons geregistreerde rechtsgebieden in rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Eerste gesprek gratis

Eerste gesprek gratis

Het eerste gesprek is oriënterend, wij nemen de kosten voor onze rekening zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Tijdens dit gesprek wordt beoordeeld of uw probleem een juridisch probleem is waar een advocaat u bij kan helpen.